Städning Lidingö

Allt inom hushållsnära tjänster

Om oss

VI HÅLLER RENT PÅ LIDINGÖ

Vi har sedan starten hållit bostäder rena på Lidingö och i övriga Stockholm och detta har vi gjort med ett perfekt resultat. Den stora tillströmningen av nya kunder vi ser är ett tecken på att vi gör saker och ting rätt.

Vi jobbar hårt med kundbemötande, flexibilitet och skräddarsydda lösningar för varje kund – för oss är varje uppdrag unikt och behandlas därefter.

För oss räcker det inte med att vara bäst inom städning – våra ambitioner sträcker sig betydligt längre än så.

städmaterial

Det trygga och miljövänliga alternativet

Vi ska vara det miljövänliga alternativet då det handlar om städning och vi ser därför till att alltid använda produkter som är miljömärkta och vi arbetar hela tiden efter de högt ställda krav från Svanen då det handlar om fortlöpande miljöarbete.

Våra anställda går hela tiden utbildningar och lär sig saker om miljön som de sedan ta med sig då det utför sina jobb. Vi har slutat att använda material med kort livslängd och vi fokuserar helt på hållbara lösningar med högre kvalitet. Det tjänar vi alla på i längden.

Vi ska utföra jobb med våra kunder, vår miljö och vår planet i fokus.

Vi vet vilka skador kemikalier och annat som används inom vår bransch har på vår miljö och detta ska vi gå i bräschen för att förändra.

Städbranschen är smutsig och vi är det rena alternativet!

Självklart har vi f-skattebevis, betalar våra anställda enligt gällande kollektivavtal samt är skyddade med en saftig ansvarsförsäkring. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss som partner.

 

Vi städar ditt hem så att det blir skinande rent!