Städning Lidingö

Allt inom hushållsnära tjänster

Hemstädning Lidingö

HEMSTÄDNING PÅ LIDINGÖ UTEFTER DINA FÖRUTSÄTTNINGAR

Anlita oss för din hemstädning på Lidingö. Vi erbjuder även andra former av städning på Lidingö, som kontorsstädning och flyttstädning.


Om du väljer oss som din partner för hemstädning vi först tillsammans igenom vad du vill ha hjälp med, hur ofta du vill ha hjälp och skapar oss en bild av de utrymmen som du vill ha städade. Vi bokar sedan in ett första städtillfälle.

Så går det till steg för steg:

 1. Vi gör ett inledande hembesök och går igenom dina prioriteringar och önskemål. Därefter får du ett förslag på hur städningen ska se ut. Detta är kostnadsfritt. 

 2. En provstädning baserad på det inledande besöket genomförs och betalas per timme. När provstädstädningen är klar diskuterar vi resultatet och tidsåtgången.

 3. Är båda parter nöjda med provstädningen är det dags att skriva avtal. Du erbjuds ett startpaket som innehåller allt städmaterial som behövs (förutom dammsugare) och vi försöker i möjligaste mån tillgodose dina önskemål om vilken dag städningen ska utföras på

 4. Vad gäller fakturering så är standard att vi skickar fakturan den 15:e varje månad, via epost. Förfallodatum sätts till slutet av månaden

mikrofiber

Städmaterial fylls på vid behov och faktureras separat (notera att material är inte skattereduktionsberättigat). 

I vår hemstädning på Lidingö ingår följande valmöjligheter

Vi dammsuger golv, mattor och klädda/stoppade möbler, torkar av möbler, tar bort fläckar på dörrar, golvlister och golv samt speglar i alla rum. Vi tömmer alla papperskorgar/sopbehållare och dammtorkar tavlor och fönsterbrädor.

I köket rengör vi alla bänkar, diskbänken och spisen. Vi torkar av köksluckorna, kaklet vid diskbänken, vattenkranen, köksfläkten och vid behov även utvändigt på kylen och frysen.

I badrummet rengör vi badkaret och/eller duschkabinen, handfatet, toaletten, vitvarornas utsida och tar bort fläckar på badrumsskåpet om det finns behov. 

Första gången vi kommer och gör en storstädning ingår bland annat följande: 

 • Fönsterputsning och torkning av fönsterkarmar
 • Rengöring av golvbrunnar
 • Torkning av element och rör
 • Rengöring inuti garderober, badrumsskåp, kökslådor och kyl/frys (förutsatt att de är tömda)
 • Rengöring och avkalkning av allt kakel
 • Torkning av fast belysningsarmatur
 • Rengöring av ugn, plåtar och galler
 • Rengöring invändigt av diskmaskin

För att få mer detaljerade uppgifter kring vad som ingår i hemstädning och storstädning är du välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder också ytterligare extratjänster som även de kan göra tillvaron enklare och som också ger rätt till RUT-avdrag. Vi kan till exempel hjälpa dig med tvätt och strykning av kläder, gardiner och sängkläder och vattna dina blommor.

Kontakta oss så pratar vi tillsammans igenom vad vi kan göra för att hjälpa dig med hemstädning och andra hushållsnära tjänster i din bostad på Lidingö.

Mer fritid till en låg kostnad

Tack vare RUT-avdraget har det blivit betydligt lättare att få råd med att ta hjälp med hemstädning och en hel del andra hushållsnära tjänster. RUT - som står för Rengöring, Underhåll och Tvätt - är ett avdrag som ges för hushållsnära arbeten i din bostad. Vissa former av underhåll och även löpande trädgårdsarbete som gräsklippning kan ge dig rätt till rutavdraget. Vad exakt det är som du får tillgodoräkna dig kan du läsa om på Skatteverkets hemsida. På en idag hård arbetsmarknad bidrar du dessutom till att skapa nya arbetstillfällen när du tar hjälp med denna typ av tjänster.

Det här passar perfekt för den som har ett schema som är fullt med både jobb, familjeliv och olika fritidsaktiviteter och känner att tiden nog hellre kan läggas på något annat än att skura golv, putsa speglar och torka damm. Någon som är proffs på städning på Lidingö gör det dessutom mer effektivt och ser med ett vant öga sånt som du själv kanske inte lägger märke till.

Detaljer som i längden leder till ett bättre och renare resultat. På så sätt kan du ta en joggingtur, träffa någon vän ute på stan eller umgås med barnen ett tag istället för att stressa över städningen. Det om något är ett gott argument för att ta hjälp med hemstädningen.

Prisvärd hemstädning på Lidingö

Hemstädning tillhör de tjänster som du definitivt kan tillgodoräkna dig i RUT-avdraget. När du beställer arbeten som är berättigade till RUT-avdrag får du dra av 50% på summan och du får göra avdrag på upp till 50 000 kronor per år. Kort sagt betalar du halva priset och sedan 2009 kan du få avdraget direkt på fakturan. Du behöver alltså inte lägga ut pengarna först för att få igen dem vid nästa deklaration, utan du betalar bara den rabatterade fakturan och uppger sedan summan i deklarationen i efterhand. Enkelt och smidigt för dig då du direkt ser hur mycket du betalar för tjänsterna. 

Tack vare RUT-avdrag har det blivit klart mer prisvärt att ta hjälp med städningen, men om du känner att det ändå är för dyrt med städhjälp en gång i veckan kan det fortfarande vara värt att ta hjälp ett par gånger i månaden. Det ger en skön avlastning och som sagt, du får ett proffsigt resultat som hjälper dig att hålla bostaden ren längre efter städningen.

Vi städar ditt hem så att det blir skinande rent!